Offertförfrågan

   
Offertförfrågan
Har du fler uppgifter du vill skicka till oss kan du skriva dem här
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 8.39 MB

 

 

 

Hissdesign bildades 2009 och är idag marknadsledande inom hissfoliering. Vi använder en folieringsteknik som innebär att hissarnas inredning inte behöver rivas ut och tekniken påverkar heller inte underlaget. Priset är betydligt lägre än en fullständig hissrenovering.

KOMMERSIELLA FASTIGHETER

I en fastighet är entrén och hissen oftast det första besökaren möter så här finns goda möjligheter att skapa ett bra intryck.
Hissarna i till exempel köpcentrum och kontorsfastigheter kan användas som marknadsplats och kommunikationskanal och kan hyras ut till era hyresgäster.

BRF OCH HYRESRÄTTER
– ÖKA TRIVSELN I FASTIGHETEN MED EN MODERN OCH STILREN HISS

Att ge hissen ett ansiktslyft kan leda till att både det emotionella och faktiska värdet på fastigheten höjs. Genom att foliera väggar, tak samt eventuellt golv i hissen ger ni besökare och boende ett trevligt och positivt intryck.
 

Jag har anlitat Hissdesign både till Väsby Centrum och Bålsta Centrum med mycket fina resultat. De har varit otroligt lyhörda för mina idéer och levererat flera olika förslag för att möta mina visioner med att skapa en härlig hiss som sprider positiva känslor och samtidigt döljer skavanker. Jag kan varmt rekommendera Hissdesign till alla hissägare. Fram för fler fina hissar!”

Frida Torbiörnsson, Newsec